Bezoekadres    
Koopmansweg 12 Tel (0545) - 29 46 64
7161 AC Neede Neem contact op
Koninklijke metaalunie Erkend leerbedrijf

Privacy verklaring

Home  »  home  »  Certificering

Bij Metaalbedrijf Diepenmaat B.V. vinden we kwaliteit belangrijk. Om die reden beschikken onze mensen en onze organisatie over de certificaten die van belang zijn voor het uitvoeren van ons vak. 

NEN EN ISO 9001:2015

Het NEN EN ISO 9001:2015 certificaat is de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het laat zien dat ons kwaliteitsbeleid is vastgelegd en bekend is bij alle medewerkers. Dit beleid is gericht op continue verbetering van het bedrijf. Een versimpelde uitleg die vaak wordt gegeven voor de ISO 9001 is;

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

en dat doen en kunnen we.

NEN-EN 1090 

Het NEN-EN 1090 certificaat omschrijft eisen voor het vaststellen van conformiteit van constructieve onderdelen van aluminium of staal. Deze norm draait in feite om de eisen omtrent CE-markering.

ISO 3834-2

Het ISO 3834-2 certificaat geeft aan dat we aan alle uitgebreide kwaliteitseisen op het gebied van hoogwaardige laswerkzaamheden voldoen. Deze eisen hebben betrekking op de kwalificatie van de lasser, de beoordeling van het lassen, de kwalificatie van de lasmethode, inspecties en niet-destructief onderzoek.


            

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd.

Wilt u meer informatie over het machinepark van Metaalbedrijf Diepenmaat B.V.? BEKIJK ONS MACHINEPARK