Bezoekadres    
Koopmansweg 12 Tel (0545) - 29 46 64
7161 AC Neede Neem contact op
Koninklijke metaalunie Erkend leerbedrijf

Privacy verklaring

Home  »  home  »  Over ons

Over ons

Metaalbedrijf Diepenmaat B.V. heeft in september 2014 haar 40 jarig jubileum gevierd. In september 1974 is Henk Diepenmaat begonnen in de schuur bij zijn ouders in Hengevelde. Het werk bestond uit het slijpen en afbramen van giet werkstukken. Later werd dat uitgebreid met constructiewerkzaamheden en toelevering.

In augustus 1977 is het bedrijf verhuisd naar het toenmalige industrieterrein van Neede. De werkzaamheden waren toen met name staalbouw en toelevering. In 1984 is het pand uitgebreid. Hierdoor kwam er ook een uitbreiding in de werkzaamheden. Apparatenbouw, met name voor de asfaltindustrie werd de toevoeging. In die tijd deed het Metaalbedrijf dit met 8 medewerkers.

Uiteindelijk bleek ook deze ruimte te klein. Dus werd er in 1990 verhuisd naar de huidige locatie. Hier waren veel meer mogelijkheden wat betreft werkzaamheden en logistiek. Bij deze groei van ruimte werden ook de werkzaamheden weer uitgebreid en aangevuld. Dat resulteerde uiteindelijk weer in een uitbreiding van het pand. Dit gebeurde in 1996.

In 2002 is Jelle Diepenmaat in het bedrijf gaan werken. Door de blijvende groei is in 2010 het pand opnieuw uitgebreid. Een hoge hal, meer ruimte, meer mogelijkheden.

In 2014 is het kantoorgedeelte aangepakt. Het kantoorgedeelte is volledig gesloopt en er is een compleet nieuw kantoorpand opgezet. Sinds 2015 zijn we werkzaam in het nieuwe kantoorpand.

We blijven investeren, in onze medewerkers, in ons pand, in nieuwe machines, in onze toekomst.

Metaalbedrijf Diepenmaat B.V. is ook te vinden op www.metaalbewerking-info.nl

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd.

Wilt u meer informatie over het machinepark van Metaalbedrijf Diepenmaat B.V.? BEKIJK ONS MACHINEPARK